dissabte, 16 d’abril del 2011

A LA FESTA DEL PORC ES XUSCA BEN FORT

dissabte, 16 d’abril del 2011
Diuen les males llengües que quan cau el sol, la farra del porc esdevé un escenari perfecte perquè el jovent que allí es reuneix desplegui tot el seu repertori d'armes sexuals amb el fi d'aconseguir fotre un clau. Diu la llegenda que en aquesta nit màgica es xusca més que en qualsevol altra de l'any.

Doncs bé, des de l'equip organitzador de la farra, La Gent del Porc, vam decidir que enguany era un bon moment per comprovar si tal teoria era certa o no i, amb la finalitat de discernir aquest tema, vam iniciar un estudi sociològic que pretenia determinar quin percentatge d'assistents a la farra del porc aconseguia establir relacions sexuals, siguin del tipus que siguin.

L'estudi, que publicarem properament al bloc, és fruit d'una investigació seriosa i a fons que ha utilitzat recursos tan diversos com l'entrevista en primera persona, la trucada telefònica o l'enquesta per correu. El marge d'error no va més enllà de l'1% i els resultats ens indiquen dades tan reveladores com les següents:

“Un 70% dels assistents a la farra del porc 2011 va xuscar”

O declaracions tan evidents com aquesta:

“Entre el vi gratis, la primavera i les mosses, porto empalmat tot el dia” - anònim.

Així doncs, ens mantindrem a l'espera amb moltes ganes de conèixer més a fons les conclusions d'aquest estudi que, avalat per l'Institut d'Estadística de Catalunya, aspira a diferents premis acadèmics d'àmbit nacional i internacional.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada


 
Design by Pocket Free Blogger Templates created by The Blog Templates